Keman kutusundan kalaşnikof çıktı

İstanbul’da düzenlenen terör operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı. Operasyonda keman kutusunun içinde bir kalaşnikof ile bir tabanca ele geçirildi.

banner279
10 Mayıs 2017 Çarşamba 21:26
Keman kutusundan kalaşnikof çıktı

İstanbul’da düzenlenen terör operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı. Operasyonda keman kutusunun içinde bir kalaşnikof ile bir tabanca ele geçirildi.

Güvenlik kaynaklarının verdiği bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Türkiye Kuzey Kürdistan Kurtuluş Örgütü (TKKKÖ) ile bu örgütün açık yapılanması Sosyalist Demokrasi Partisi (SDP) içerisinde MYK üyesi olarak görev yaparken, illegal yollardan Suriye’ye giden DKP/BÖG terör örgütü kurucu lideri "Mehmet" kod adlı Ulaş Bayraktaroğlu’nun, 9 Mayıs’ta Suriye’de mayına basarak öldüğü belirtildi.

Güvenlik güçleri, "Mehmet" kod adlı Bayraktaroğlu’nun ölümünün ardından, aynı yapı içinde faaliyet gösteren Serdar V.’nin emniyet kuvvetlerine karşı eylem arayışı içinde olabileceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Operasyon kapsamında, Kadıköy Osmanağa Mahallesi Serasker Caddesi Ziyabey Sokak’taki bir eve, Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda, Serdar V. adlı şüpheli gözaltına alındı. Aynı adreste yapılan aramada, keman kutusu içine gizlenmiş 1 adet kalaşnikof marka uzun namlulu silah, bu silaha ait 2 şarjör ve çok sayıda mermi ile 1 adet tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürülen şüphelinin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

HABER24

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287