Ortalığı birbirine katan alkollü sürücüye dayak kamerada

İstanbul Karaköy’de vatandaşlar, 2 araca çarptıktan sonra kaçmaya çalışan alkollü sürücüyü darp etti.

banner279
07 Ağustos 2017 Pazartesi 09:44

İstanbul Karaköy’de vatandaşlar, 2 araca çarptıktan sonra kaçmaya çalışan alkollü sürücüyü darp etti.

Olay, Karaköy Tophane’de meydana geldi. Gökhan M. idaresindeki 34 RR 5018 plakalı renkli otomobil, iddiaya göre ilk önce sol tarafında hareket halindeki İETT otobüsüne daha sonra sağ tarafında park halinde bulunan 34 DC 1732 plakalı araca çarptı. 2 araca çarpıp kaçmaya çalışan Gökhan M.’yi, çevredeki vatandaşlar kovalamaya başladı. Bu sırada olayı yoldan geçen bir motosikletli, Perşembe Pazarı mevkiinde kaçmaya çalışan otomobilin önüne geçerek otomobili durdurdu. İddiaya göre, motosiklet sürücüsü Fatih Çağlayan, alkollü sürücüyü otomobilden indirdikten sonra durumu polis ekiplerine bildirdi.

Bu sırada çevrede bulunan vatandaşlar iki araca çarptıktan sonra kaçmaya çalışan ve alkollü olduğu görünen sürücünün üstüne yürüdü. Bir vatandaşın yumruğuyla yere kapaklanan alkollü sürücüye çevredeki vatandaşlar tepkilerini dile getirmeye devam etti. Bazı vatandaşların linç etmeye kalktığı sürücüyü araya giren çevre esnafı linçten kurtardı.

GÖZALTINA ALINDI

Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri sürücü Gökhan M.’ye alkol testi yaptı. Sürücünün aşırı miktarda alkollü olduğunu tespit eden polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları işlemlerin ardından şahsı gözaltına alarak emniyette götürdü.

Alkollü sürücüyü yakalayan motosiklet sürücüsü Fatih Çağlayan, "Tophane’de arabalara vurup kaçıyordu, ben de motosikletimle gördüm. Hemen peşine düştüm, yolda çevirdim. Muhtemelen alkollü idi. Bir şeyi vardı. İki araca vurdu. Bir otobüse birde otomobile" diye konuştu.

LİNÇTEN KURTULUNCA ALKOL ŞİŞELERİNİ ARACINDAN ÇIKARDI

Tüm yaşananlar ise çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan görüntülere süratli bir şekilde giden alkollü sürücünün park halindeki bir araca çarptıktan sonra kaçmaya başladığı görülüyor. Çevredeki vatandaşların kovalamaya çalıştığı sürücüyü bir motosiklet sürücüsünün motorunu aracın öne kırarak durdurduğu görülüyor. Otomobilden indirilen sürücüye çevredeki bir vatandaşın vurduğu görülüyor. Aldığı darbenin etkisiyle yola savrulan sürücüyü vatandaşların linç girişiminde bulundukları görülüyor. Bu sırada araya giren çevredeki esnafın alkollü sürücüyü linçten kurtardığı görülüyor. Linçten kurtarılan sürücünün aracından alkol şişelerini çıkararak yola koyduğu görüntülere yansıyor.

(Murat Horoz /İHA)

Son Güncelleme: 07.08.2017 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287