Pendik'te Silahlı soyguncuyu yaka paça dışarı attı

İstanbul Pendik’te bir eczacı, iş yerini soymaya gelen silahlı saldırganı yaka paça dışarı attı. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

banner279
13 Ocak 2017 Cuma 11:15

İstanbul Pendik’te bir eczacı, iş yerini soymaya gelen silahlı saldırganı yaka paça dışarı attı. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, geçtiğimiz gün Pendik’te meydana geldi. Gece saat 02.30 sıralarında eczaneye gelen maskeli ve silahlı bir kişi çalışandan paraları kendisine vermesini istedi. Ancak soyguncu bu anda hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Eczane çalışanı bir anda yerinden kalkarak silahlı soyguncuyu yaka paça dışarı attı. Soyguncu dışarı çıktığında silahını ateşledi ancak eczane de bulunan kurşun geçirmez cam sayesinde yaralanan olmadı. Yaşanan bu anlar saniye saniye güvenlik kamera tarafından kaydedildi.Görüntüler de soyguncu maskeli bir şekilde eczaneye geliyor ve silahını çıkararak çalışandan paraları istiyor. Bu sırada çalışan yerinden kalkarak soyguncuyu dışarı atmaya çalışıyor ve bu sırada boğuşma yaşanıyor. Çalışan soyguncuyu dışarı çıkarıyor. Soyguncu da kayıplara karışıyor.

Son Güncelleme: 13.01.2017 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287