Şirinevler’de Pişkin sürücünün isteği "pes artık" dedirtti

Şirinevler’de trafiğin felç olmasına yol açan TIR sürücüsünün yoldan geçen araçları durdurarak sigara istemesi görenleri hayrete düşürdü. Şirinevler E-5 karayolu Topkapı istikametinde bir iş makinesini taşıyan tırın sürücüsü,...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 18:56

Şirinevler’de trafiğin felç olmasına yol açan TIR sürücüsünün yoldan geçen araçları durdurarak sigara istemesi görenleri hayrete düşürdü.
Şirinevler E-5 karayolu Topkapı istikametinde bir iş makinesini taşıyan tırın sürücüsü, yüksekliği hesaplayamayarak üst geçide sıkıştı. E-5 karayolunda yağmurun etkisiyle yoğunlaşan trafik, TIR’ın sıkışmasıyla bir kat daha arttı. Bu sırada firma görevlileri TIR’ı kurtarmaya çalışırken, tır sürücüsünün rahat tavırları görenleri hayrete düşürdü.
Bütün köprülerden sorunsuz bir şekilde geçtiğini belirten sürücü, üst geçide zarar vermediğini, taşıdığı malın zarar gördüğünü kaydetti. Trafiğin tıkanmasına yol açmasına rağmen rahatlığı dikkat çeken sürücünün yoldan geçen araçları durdurarak sigara istemesi ise vatandaşlarda şaşkınlığa yol açtı.
 

Son Güncelleme: 28.11.2016 21:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287