Zeytinburnu’nda darbe girişine karşı demokrasi nöbeti sürüyor

Zeytinburnu halkı, darbe girişimcilerini protesto ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla gerçekleştirdikleri vatan ve demokrasi nöbetini sürdürüyor.15 Temmuz akşamı gerçekleşen darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı...

banner279
25 Temmuz 2016 Pazartesi 00:05
Zeytinburnu’nda darbe girişine karşı demokrasi nöbeti sürüyor
Zeytinburnu halkı, darbe girişimcilerini protesto ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla gerçekleştirdikleri vatan ve demokrasi nöbetini sürdürüyor.
15 Temmuz akşamı gerçekleşen darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Milletime çağrı yapıyorum, meydanlara gelin, meydanlarda bunlara en güzel cevabı verelim. Bu darbe girişiminin başarılı olacağına inanmıyorum. Tarih boyunca darbecilerin hiçbiri başarılı olamamıştır" çağrısı üzerine meydanlara çıkan Zeytinburnu halkı demokrasi nöbetinde meydanları boş bırakmadı.
Sabaha kadar devam edecek olan demokrasi nöbetinde genç yaşlı 7’den 70’e binlerce Zeytinburnulu, 15 Temmuz’dan bu yana geceden sabaha meydanları terk etmeyerek, demokrasiye ve milli iradeye, tuttukları nöbet, attıkları sloganlar ve hazırladıkları pankartlarla sahip çıktıklarını gösterdi.
Zeytinburnu halkının demokrasi nöbetine AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287