Yol çalışması sırasında bulundu

Samsun’da yapılan yol çalışmaları kazısı sırasında insan iskeleti bulundu.

banner279
30 Mayıs 2017 Salı 17:50
Yol çalışması sırasında bulundu

Samsun’da yapılan yol çalışmaları kazısı sırasında insan iskeleti bulundu.

Olay, Çarşamba ilçesi Havalimanı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun-Çarşamba Havalimanı yolu üzerinde kavşak çalışmaları yapan ekipler, esrarengiz bir durumla karşılaştı. Bölgede yapılan kazı çalışmaları sırasında bir insan iskeletine rastlandı. Görgü tanıklarının durumu güvenlik güçlerine bildirmesi üzerine olay yerine ilçe jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptıkları ilk incelemelerde insan iskeletinin 20 ila 30 yıllık olduğunu tahmin etti. Savcılık tarafından da incelemeye alınan ceset, otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İnsan iskeletinin bu bölgeye nasıl geldiği ve bir cinayet olayı olup olmadığı otopside yapılan incelemelerin ardından belli olacak.

Öte yandan yetkililer tarafından, kazı çalışmalarının yapıldığı bölgenin geçmiş yıllarda Ermenilerin yaşadığı bir bölge olduğu ve o alanda binaların bulunduğu belirtildi.

(Şahin Binici /İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287