Kendi parti binasını kundaklayan şahıs tutuklandı

Kayseri’de cumartesi gecesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hacılar İlçe Başkanlığını kundaklayan N.A. tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Kayseri’de cumartesi günü gece saatlerinde meydana gelen olayda CHP Hacılar İlçe Başkanlığı kimliği...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 13:02
Kendi parti  binasını kundaklayan şahıs tutuklandı

Kayseri’de cumartesi gecesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hacılar İlçe Başkanlığını kundaklayan N.A. tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kayseri’de cumartesi günü gece saatlerinde meydana gelen olayda CHP Hacılar İlçe Başkanlığı kimliği belirsiz bir kişi tarafından kundaklanmış ve büyük çapta maddi hasar meydana gelmişti. Ayrıca CHP İlçe Başkanlığını kundaklayan kişi, çevredeki iş yerlerine yazılar da yazmıştı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü ilçe başkanlığını kundaklayan N.A.’yı kamera görüntülerinden yola çıkarak kısa sürede yakalamıştı. Zanlı 24 yaşındaki N.A.’nın çeşitli suçlardan sabıkasının bulunduğu, babasının CHP üyesi olduğu, kendisinin de yerel seçimlerde CHP’nin sandık müşahidi olduğu ortaya çıkmıştı.Emniyetteki ifadesinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen ve Adliyeye sevk edilen N.A., tutuklandı.
 

Son Güncelleme: 28.11.2016 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280