AFAD Başkanı Mehmet Halis Bilden’den Vali Çataklı’ya ziyaret

AFAD Başkanı Mehmet Halis Bilden, Kilis Valisi İsmail Çataklı’yı makamında ziyaret etti.Bir süre önce AFAD Başkanlığına yeni atanan Bilden, bölgedeki bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere Kilis’e gelerek Vali Çataklı ile kampların...

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 12:50
AFAD Başkanı Mehmet Halis Bilden’den Vali Çataklı’ya ziyaret
AFAD Başkanı Mehmet Halis Bilden, Kilis Valisi İsmail Çataklı’yı makamında ziyaret etti.
Bir süre önce AFAD Başkanlığına yeni atanan Bilden, bölgedeki bazı temas ve incelemelerde bulunmak üzere Kilis’e gelerek Vali Çataklı ile kampların durumu ve diğer konularda görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulundu. Yeni görevlerinde birbirlerine karşılıklı olarak başarılar dileyen ikili hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Bilden, Vali Çataklı ile görüşmesinin sonrasında Öncüpınar Konteyner Kentindeki incelemelerinin ardından Kilis’ten ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280