Belediye araç filosunu güçlendiriyor

Belediye Araç Filosunu Güçlendiriyor

banner279
07 Eylül 2016 Çarşamba 12:39
Belediye araç filosunu güçlendiriyor
Belediye araç filosunu yeni aldığı araçlarla güçlendirdi.
Sosyal devlet anlayışını üst düzeye taşımak adına çalışmalar yapıldığını bildiren Belediye Başkanı Bahçeci, araç parkı ve yenilenen araçlar konusunda ciddi çalışmalar yapıldığını söyledi.
Belediye Başkanı Bahçeci, “Göreve geldiğimiz günden bu güne Kırşehir Belediyesi’nin araç parkı konusunda ciddi bir modernleşme gerçekleştirdik. Şehrimize en iyi hizmeti verebilmek için her alanda çalışmalar yaptığımız gibi ihtiyacımız olan araçları da alıyoruz. Amacımız modern bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen şehrimizi, bu hedefe yakışır bir şekilde hazırlamaktır.”dedi.
Yeni araç filosu hakkında da bilgi veren Bahçeci, “Her geçen gün büyüyen ve gelişen şehrimize daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacı ile Belediyemize kazandırdığımız yeni araçlarımızla hizmet noktasında çok verimli bir seviyeye geldik. Kırşehir yaptığımız çalışmalarla yenilenmenin ve güzelleşmenin en güzel örnekleri yaşanmaya devam ediyor. Yaptığımız bütün çalışmalar ve alınan bütün araçlar Kırşehir halkının daha iyi şartlarda ve daha hızlı hizmet alabilmesi içindir. Yeni aldığımız 1 adet Kepçe aracımızın şehrimize hayırlı olsun.”diye konuştu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287