Kırşehir’de PKK operasyonunda 14 tutuklama

Kırşehir’de, Kayseri’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrasında yapılan operasyonlarda gözaltına alınan ve aralarında HDP’li yöneticilerin de olduğu 14 kişi tutuklandı. PKK terör örgütünün kırsaldaki faaliyetlerine destek...

banner279
27 Aralık 2016 Salı 22:05
Kırşehir’de PKK operasyonunda 14 tutuklama

Kırşehir’de PKK operasyonunda 14 tutuklama

Kırşehir’de, Kayseri’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrasında yapılan operasyonlarda gözaltına alınan ve aralarında HDP’li yöneticilerin de olduğu 14 kişi tutuklandı.
PKK terör örgütünün kırsaldaki faaliyetlerine destek verdikleri gerekçesiyle TEM Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyon sonrasında gözaltına alınan 21 kişi, ifadelerinin ardından adli makamlara sevk edildi.
Adli makamlara sevk edilen 21 kişiden 14’ü alınan savunmalarının ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sanıklardan D.R., S.T., S.Ö., S.Ç., M.Ö., F.Ş.K., E.K., O.K., Ş.L., M.Ş., H.B., M.C., A.Ç. ve Y.H. tutuklanırken, A.S., M.K., B.S., E.K., E.O., A.A. ve H.G. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak E tipi cezaevine gönderilen sanıkların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda dijital dokümanlarla birlikte birçok belgeye el konulmuştu.
 

Son Güncelleme: 27.12.2016 22:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287