PKK operasyonunda Gülen’in kitapları ve bir dolar bulundu

Kırşehir’de dün gece yarısı düzenlenen ve 22 kişinin gözaltına alındığı terör operasyonunda gözaltına alınan bazı şüphelilerin evlerinde bir dolar ve Fethullah Gülen’in kitapları bulundu.Operasyonda polis tarafından yapılan aramalarda...

banner279
18 Aralık 2016 Pazar 18:44
PKK operasyonunda Gülen’in kitapları ve bir dolar bulundu

 Operasyonda Gülen’in kitapları ve bir dolar bulundu

Kırşehir’de dün gece yarısı düzenlenen ve 22 kişinin gözaltına alındığı terör operasyonunda gözaltına alınan bazı şüphelilerin evlerinde bir dolar ve Fethullah Gülen’in kitapları bulundu.Operasyonda polis tarafından yapılan aramalarda 3 adet bir dolar ve Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen’in kitabı ele geçirildiği öne sürüldü. Alınan bilgiye göre, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından dün gece yarısında PKK’nın kırsaldaki faaliyetlerine destek sunduğu iddiasıyla HDP binasına operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon ve yapılan aramalarda dijital doküman ve birçok belgeye el konuldu.Yapılan aramalarda HDP İl Başkanlığı ve HDP üyelerinin ev adreslerinde yapılan aramalarda 3 adet bir dolar ve Fetullah Gülen’in kitabı ele geçirildi. Polis, dolarlar ve ele geçirilen kitaba el koydu.Kırşehir’de gerçekleşen operasyonda HDP Eş Başkanları D.Ç., S.Ö. ve E.O. ile birlikte 22 kişi gözaltına alındı.Kırşehir’de illegal toplantı organize ettiği öne sürülen kişiler ifadeleri alınmak üzere TEM ve KOM Şube Müdürlüğüne götürüldü.
 

Son Güncelleme: 18.12.2016 18:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287