Birleşik Arap Emirlikleri’nin kurucusunun çiftliğinde yangın

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, vefat eden Birleşik Arap Emirlikleri’nin kurucusu Şeyh Zayed Bin Sultan El Nahyan’a ait çiftliğin müştemilatın çatısı alev alev yandı.

banner279
20 Mayıs 2017 Cumartesi 21:43

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, vefat eden Birleşik Arap Emirlikleri’nin kurucusu Şeyh Zayed Bin Sultan El Nahyan’a ait çiftliğin müştemilatın çatısı alev alev yandı.

Edinilen bilgiye göre, Darıca Bayramoğlu Mahallesi’nde bulunan vefat eden Birleşik Arap Emirlikleri’nin kurucusu Şeyh Zayed Bin Sultan El Nahyan’a ait çiftlikte, çalışanların kaldığı müştemilatın çatısında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek tüm çatıya yayıldı. Yangını gören çevrede ki vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine yangın yerine Gebze, Darıca ve Beylikbağı itfaiyelerinden çok sayıdan itfaiye ekibi sevk edildi. Emniyet güçleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri yangına dört koldan müdahale etmeye başladı. Yangın yaklaşık 4 saatlik bir çalışma sonucu kontrol altına alındı.

Yangın başladıktan sonra itfaiyeye haber veren vatandaşlar, “İşe giderken duman gördüm. Patrona söyledim o da itfaiyeye haber verdi” dedi.

Yangın nedeniyle müştemilatta hasar oluşurken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABER24

Son Güncelleme: 20.05.2017 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287