Doç. Dr. Abdulvahap Akıncı AK Partili Gençlerle Buluştu

AK Parti Derince Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birimi Nesilden Nesile Tecrübe projesi ile teşkilat içi eğitimlerine devam ediyor.

banner279
23 Ocak 2022 Pazar 20:27
Doç. Dr. Abdulvahap Akıncı AK Partili Gençlerle Buluştu

AK Parti Derince Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birimi Nesilden Nesile Tecrübe projesi ile teşkilat içi eğitimlerine devam ediyor.
İlk programı Diriliş Gençlik Kampında İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir İle Birlikte Gerçekleşen Nesilden Nesile Tecrübe projesinde Özdemir siyasi tecrübelerini, anılarını ve öğütlerini gençlere aktarmıştı.

Geçtiğimiz akşamda Osmanlı Haftası kapsamında ikinci programı Osmanlı Tarih Sohbeti olarak Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdulvahap Akıncı’nın keyifli sohbeti ile gerçekleşti. Akıncı: Gençlere hep destek, tam destek. Gençler sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Tarih bilinci ile donatılmış bir gençlik Türkiye’yi dünyada çok daha iyi bir noktaya taşıyacağacaktır. Biz de sorumluluğumuzun bilincide olarak sizlere bu bilinci kazandırmak için her zaman bir telefon kadar yakınınızdayız.

Programa AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Başkanı Zeki Aygün Ve Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan’da katıldı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş:

Gençler hocamız çok kıymetli, çok değerli bir hocamızdır. Kendisini dikkatle dinleyin. Ben de onunla karşılaştığım için çok memnun kaldım.
Gençler sizler bizim umudumuz, yarınımız ve geleceğimizsiniz. Üzerinizdeki sorumluluğun bilincinde olun. Sizlere güvenimiz tam. Bizlerde büyükleriniz olarak sizin için faydalı olacak bütün faaliyetlerin sonuna kadar arkasındayız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287