İzmit’te kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor

İzmit Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımı devam eden binaları inceledi.Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edilerek kentsel dönüşüm yapılması kararlaştırılan Cedit mahallesindeki çalışmalar devam ediyor....

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 16:10
İzmit’te kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor
İzmit Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapımı devam eden binaları inceledi.
Bakanlar Kurulu kararıyla riskli alan ilan edilerek kentsel dönüşüm yapılması kararlaştırılan Cedit mahallesindeki çalışmalar devam ediyor. Yaklaşık 4 bin 580 kişiyi ilgilendiren 12.6 hektarlık alanın yapım çalışmaları ara vermeden devam ediyor. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Ednan Pala ve İmar ve Şehircilik Müdürü Reyhan Erbayrak da bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Pala ve Erbayrak kentsel dönüşüm irtibat bürosunda ilgililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldıktan sonra arazide devam eden siluet ve cephe fotoğraflama çalışmalarını da takip etti.
Vatandaşlara süreç hakkında bilgilendirmede de bulunan İzmit Belediyesi Yetkilileri, ”Kentsel dönüşümden kimsenin endişe etmesine gerek yok. Bütün çalışmalarımızı herkesin gözü önünde şeffaf şekilde yapıyoruz” dedi. Cedit mahallesindeki vatandaşlarla uzlaşma görüşmelerinin Kasım ayından itibaren başlanacağı da bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287