Kaymakam Güler Tapu Müdürlüğünü ziyaret etti

Uğur GENCER/ Gebze Kaymakamı Mustafa Güler tadilatı tamamlanan Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Hizmet Birimi binasını ziyaret etti.

banner279
25 Mayıs 2021 Salı 10:26
Kaymakam Güler Tapu Müdürlüğünü ziyaret etti

Ziyaretlerinde Kaymakam Güler “ Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmeleri için İlçe Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Hizmet Birimi binasının genel tadilat ve büyük onarım ihalesi yapılarak, 05 Ocak 2021 tarihinde yüklenici firmaya yer teslimi yapılmıştı. Binadaki tadilat çalışmaları sürerken vatandaşların Tapu ve Kadastro işlemlerinin de devam etmesi ve bir aksama yaşanmaması için azami ölçüde önlemler alınarak çalışmalar çok kısa sürede tamamlandı. Yapımı tamamlanan Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Hizmet Birimi binasında vatandaşlara daha sağlıklı ve insan onuruna yakışır daha nitelikli bir ortamda hizmet verilmeye başlanılmıştır. İnsan odaklı hizmet anlayışını esas alan bir yaklaşım ile yenilenen Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Hizmet Birimi binamızda vatandaşlarımıza hizmet verilirken rahat ve sıcak bir ortam oluşturuldu. Çalışan personelimizin de görev yaptıkları alanların standartları yükseltilerek nitelikli hale getirildi.” dedi.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne teşekkür eden Kaymakam Güler “Genel Müdürümüz onarım ile ilgili ödenek talebimizin tamamını karşıladı. Kendilerine ayrıca teşekkür ederim. İlçe Müdürümüzde sağ olsun inşaatın başından sonuna kadar işin başından ayrılmadan en iyi şekilde imar ve inşasını sağladı Daha önceden vatandaşlarımız kapıda beklerken yenilenen bina ile giriş katında oluşturulan geniş ve ferah bekleme salonlarında sıralarını bekleyeceklerdir. Yapılan tadilat sonrasında binanın iç ve dış cephesi yenilenerek estetik bir görünüm oluşturulmuştur” dedi.


İlçe Tapu Müdürü Ekrem Kumuşoğlu ve Kadastro Birim Sorumlusu Uğur Cengiz, Kaymakam Güler’e alakası, desteği ve ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Son Güncelleme: 25.05.2021 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287