Kocaeli Üniversite Hastanesinde Gerçeği Aratmayacak Başarılı Bir Yangın Tatbikatı Yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi, Kocaeli İtfaiyesi, Kocaeli Üniversite Hastanesinde görevli UMKE ekibi ve Kocaeli UMKE ekibi ,112 Acil Sağlık Ekibi tarafından yapılan başarılı yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.

banner279
25 Kasım 2021 Perşembe 09:23
Kocaeli Üniversite Hastanesinde Gerçeği Aratmayacak Başarılı Bir Yangın Tatbikatı Yapıldı

Senaryo gereği 24 Kasım 2021 saat 10.30 Kocaeli Üniversite Hastanesi Çocuk bölümü 2. Katta tadilat sırasında çevrede bulunan malzemelerin tutuşması sonucu yangın çıkmıştır. Olayı gören çalışanlar tarafından 4444 kırmızı kod aktif duruma gelir. İlk olarak olay yerine 2 dk. hastane müdahale ekibi intikal eder yangına müdahale eder.2 adet KKT yangın tüpü kullanıldı.

Olay yönetim ekibi başkanı tarafından 112 aranarak yangın çıktığı ve yoğun dumana maruz kalan hasta ve çalışanların bilgisi verildi. Olay yerine acilen itfaiye, UMKE ve 112 ekibi intikal eder. İtfaiye yangına müdahile eder ve söndürür. Tahliyenin başlatılması için bilgi verdi.

İtfaiye ekipleri 2. Kattan 1 kişiyi sedyede 4 kişiyi ayakta tahliye eder. UMKE ekipleri olay yerinden sedye ile 2 kişi tahliye eder ambulansa teslim etti ve bina kontrolü yapılıp içeride kimsenin kalmadığı tespiti yapıldıktan sonra yeşil kod verilerek acil durum sonlandırıldı.

Kocaeli İtfaiyesi, Kocaeli UMKE ekibi,112Acil Servis Ekibi ve Kocaeli Üniversite Hastanesi tarafından acil bir durum karşısında nelerin yapılacağını ve yaşanacak bir yangın karşısında ne kadar hazır olduğunu gerçeği aratmayan bir tatbikatta gösterdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287