Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Cep telefonlarından Mobil Uygulamasını Hizmete Aldı

Kocaeli Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk cep telefonların dan mobil uygulamasını hizmete açtıklarını söyledi.

banner279
02 Temmuz 2021 Cuma 11:07
Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Cep telefonlarından Mobil Uygulamasını Hizmete Aldı

Kocaeli Üniversitesi Başhekimi Prof . Dr. Nuh Zafer Cantürk teknoloji ve yeni gelişmeleri her zaman yakından takip eden hastanemiz bir adım daha atarak ‘’Kocaeli

Üniversitesi Hastanesi’’ adıyla yeni bir uygulamayı hizmete sunmaktan mutluyuz.

Hastalarımızın; Kocaeli Üniversitesi Hastanesi ile ilgili bilgileri daha hızlı ve kolay ulaşabilmesi için açılan mobil uygulamada verilen hizmetler şunlardır; Vatandaşlarımız kolay şekilde

*Randevu alma

*Sonuçları görme

*Randevu ekranını takip etme

*Hastane ile ilgili Duyuru ve haberleri takip etme

*Güncel ve eğitici videoları izleme imkânı bulacaklar.

Kocaeli Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk artık bu bilgilere erişim sadece bir tık yakınımızda olacak Kocaeli Üniversitesine gelen hastalarımız istediği tüm bilgilere kolayca ulaşabilecek akıllı telefon kullanan hastalarımız play stor yada app stor den Kocaeli Üniversitesi Hastanesi yazarak telefonlarına indirmeleri ve üye olmalarının yeterli olacağını belirtti. Bu Türkiye’de Üniversite Hastanelerinde ilk kez devreye alınan bir hizmettir. Bu uygulama diğer bir grup hastane tarafından da hazırlatılmaktadır.

Kocaeli Üniversitesi Başhekimi Prof.Dr. Nuh Zafer Cantürk Kocaeli Üniversitesi hizmette öncü olmaya devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280