Kocaeli’de tekne battı: 1 kayıp, 2 kişinin durumu kritik

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde içinde 5 kişinin bulunduğu tekne battı. 2’si küçük çocuk 4 kişi denizden çıkartılırken, 1 kişi kayboldu.

banner279
16 Temmuz 2017 Pazar 18:45

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde içinde 5 kişinin bulunduğu tekne battı. 2’si küçük çocuk 4 kişi denizden çıkartılırken, 1 kişi kayboldu.

Olay, bugün 17.30 sıralarında İzmit ilçesi Sekapark açıklarında meydana geldi. İçinde 5 kişinin bulunduğu tekne henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı battı. Teknede bulunan 2’si küçük çocuk 5 kişi çırpınmaya başladı. Teknenin battığını gören, başka bir feribotta bulunan vatandaş hemen denize atladı. Olay yerine ise çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. 2’si çocuk 4 kişi deniz polisinin de yardımıyla denizden çıkartıldı. Bir kişi ise kayboldu. Kaybolan şahsı arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Kurtarılan 2 kişinin ise durumunun ağır olduğu ifade edildi.

Denizden çıkartılan şahıslar çevre hastanelere sevk edildi.

(Gürcan Yılmaz/İHA)

Son Güncelleme: 16.07.2017 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287