LPG tankeri yangınında 9 kişi yaralandı

Kocaeli’nin Körfez açıklarında bekleme yapan LPG tankerinde çıkan yangında yaralı sayısı 9’a çıktığı öğrenildi.

banner279
29 Nisan 2017 Cumartesi 18:36
LPG tankeri yangınında 9 kişi yaralandı

Kocaeli’nin Körfez açıklarında bekleme yapan LPG tankerinde çıkan yangında yaralı sayısı 9’a çıktığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Körfez açıklarında bekleme yapan bir LPG tankerinde dolum yaparken bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Yangına Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri müdahale etti. Alış verişten dönen gemiye ait filika patlama esnasında yandı. Gemide çıkan patlama sonrasında filika içindeki 2 kişi ile gemide bulunan 7 kişi yaralandı.

Yangının, ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındığı öğrenildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Kontrol ve Koruma ekipleri kıyıda da önlem alırken, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, AFAD ekipleri yangını takip ettiği öğrenildi.

HABER24

Son Güncelleme: 29.04.2017 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280