Erdal Tosun için ilk tören

İstanbul Sarıyer’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden usta oyuncu Erdal Tosun için Beşiktaş Kültür Merkezinde tören düzenleniyor. Törene çok sayıda oyuncu katıldı. Sarıyer’de dün geçirdiği trafik kazasında hayatını...

banner279
01 Aralık 2016 Perşembe 13:10
Erdal Tosun için ilk tören

İstanbul Sarıyer’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden usta oyuncu Erdal Tosun için Beşiktaş Kültür Merkezinde tören düzenleniyor. Törene çok sayıda oyuncu katıldı.
Sarıyer’de dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Erdal Tosun için Beşiktaş Kültür Merkezinde tören düzenlendi. Erdal Tosun’un cenazesi kültür merkezinin sahnesine getirildi. Törene, Tosun’un Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ gibi çok sayıda sanatçı dostu, ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.
Törende, Erdal Tosun’la Bir Demet Tiyatro’da birlikte rol alan Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ konuşma yaptı. Erdal Tosun’un cenazesi Levent Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

SÜRÜCÜYE TUTUKLAMA TALEBİ
Öte yandan, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirilen Şaki’nin sorgusu yaklaşık bir saat sürdü. Soruşturmayı yürüten savcılık, şüpheli Şaki’yi “taksirle ölüme neden olmak” suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti.
Şüpheli Şaki’nin, savcılığın bulunduğu koridordan, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliklerinin bulunduğu bölüme götürüldüğü sırada avukatı ve kendisini getiren polisin koluna girerek yardım etmesi sayesinde yürüyebildiği görüldü.
Şüpheli Şaki’nin tutuklanıp tutuklanmayacağına, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından karar verilecek.
 

Son Güncelleme: 01.12.2016 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280