Söz son bölüm| Söz 11 bölüm İZLE | Nefes kesen bölüm

Reyting rekorları kıran ve başladığı günden bu yana her bölümü nefes kesen dizi Söz bu hafta yine izleyenleri ekran başına kilitledi. 11. bölümüyle izleyicilerine adeta aksiyon dolu dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kurtdereli’nin şehit olmasından sonra bütün Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları büyük bir temizlik harekatına başladılar. Yavuz ve Timi köşe bucak Çolak’ı kovalamaya başladı. Peki, son bölümün bitmesinin ardından Söz dizisinin 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

banner279
13 Haziran 2017 Salı 12:24

Söz, bu hafta yine izleyenleri ekran başına kilitledi. 11. bölümüyle izleyicilerine adeta aksiyon dolu dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kurtdereli’nin şehit olmasından sonra bütün Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları büyük bir temizlik harekatına başladılar. Yavuz ve timi köşe bucak Çolak’ı kovalamaya başladı. Peki, son bölümün bitmesinin ardından Söz dizisinin (12 Bölüm) yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

SÖZ'ÜN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kurtdereli’nin şehit olmasından sonra bütün Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları büyük bir temizlik harekatına başlarlar. Yavuz ve timi köşe bucak Çolak’ı kovalamaya başlar. Soluk soluğa süren bu manasız takip sırasında Geveze ağır yaralanır ve acilen hastaneye kaldırılması gerekmektedir. Bu arada Yavuz Çolak’ı takip etmekten vazgeçmez. Bahar kendisi hakkında açılan soruşturma sonucu şok olacağı bir haber alır. Aynı anda Yavuz ve timi ise Çolak’ı yakalamak üzeredir ama bu Çolak dahil herkesin hayatına mal olmak üzeredir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tim, bir askerini şehit veriyor
Erdem, Yavuz'un son isteğini yerine getirir. İnsansız Hava Aracı'nı, Yavuz'un bulunduğu yeri patlatması için yönlendirir. Ancak Çolak'ın hiç umulmadık başka bir planı vardır. Bu plan herkes için işleri daha da zorlaştırır. Çolak planını uygulamaya çalışırken, adamlarından birisi büyük bir hata yapar. Çolak’ın adamına verdiği ceza kendisi için kötü sonuçlar doğuracaktır.Avcı’nın vurduğu Eylem'in durumu ise çok ağırdır. Hayati tehlikesi vardır. Avcı kendini suçlar. Derin bir üzüntü ve gergin bir bekleyiş içindedir. Aldığı haber onu şok eder. Eylem, doktorların tüm çabasına rağmen ölmüştür.Aldığı iki önemli istihbaratla harekete geçen tim, iki büyük operasyona çıkar. Çolak'ı gitgide köşeye sıkıştırırlar. Ancak Çolak'ın canımızı yakacak son bir hamlesi daha vardır ve Yavuz’un timi ilk defa bir askerini şehit verir.

Son Güncelleme: 13.06.2017 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287