Adriana Lima ve Türk aşkı Bodrum sokaklarında el ele

İlişkileri ile dünya gündemine bomba gibi düşen Adriana Lima ve Metin Hara Bodrum sokaklarında el ele dolaşarak romantik bir gece yaşadı.

banner279
14 Temmuz 2017 Cuma 09:05
Adriana Lima ve Türk aşkı Bodrum sokaklarında el ele

İlişkileri ile dünya gündemine bomba gibi düşen Adriana Lima ve Metin Hara Bodrum sokaklarında el ele dolaşarak romantik bir gece yaşadı.

Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı’nda öpüşürken görüntülenen Adriana Lima ve Metin Hara Bodrum’a tatile gelmişti. Türkiye’nin ve Dünyanın magazin gündemini değiştiren aşıklar dün gece akşam yemeği yemek için Gümüşlük mahallesinde bir restorana gitti. Gazetecilerin takip etmediğini anlayan aşıklar Gümüşlük’ün turistlik çarşısına indi. Dükkanlara teker teker gezen Lima ve Hara çifti alışveriş yapmayı da ihmal etmedi. Gümüşlük sokaklarında el ele, kol kola dolaşan aşıklar günler sonra Bodrum’u gezme fırsatı buldu. Hara, bir çift gül aldığı, çiçeği burnunda sevgilisi Lima’ya Bodrum’un tarihini de anlattı.

EN İYİ FOTOĞRAFI ÇEKMEK İÇİN YARIŞIYORLAR

Lima ve Hara çiftinin peşini bırakmayan onlarca gazeteci evlerinin önünde nöbet tutuyor. 24 saat boyunca villanın önünden ayrılmayan gazeteciler en iyi fotoğrafı almak için bir birleri ile yarışıyor. Bazı gazeteciler villanın karşısında bulunan tepeye tırmanarak görüntü almaya çalışırken, bazı basın mensupları ise villanın etrafında görüntü alına bilinecek yer arıyor. Birçok ulusal gazete, kanal ve ajans muhabirleri dönüşümlü olarak evin önünde gün boyu nöbet tutuyor. Basın mensuplarının villanın önünden ayrılmaması nedeniyle evden çıkmayan yeni aşıklar sadece akşamları yemek için dışarı çıkıyor.

HABERLERİ YALANLADI

Lima ve Hara sosyal medya hesaplarından aynı anda bir fotoğraf paylaştı. Hara fotoğrafın altına “Bütün haberler yalan. Sadece yarın biraz denize gireceğiz. Ne Yunan adaları ne mavi yolculuk yok. Tamamen uydurma” ifadelerini kullandı.

(Eren Ayhan/İHA)

Son Güncelleme: 14.07.2017 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287