Harun Kolçak’a veda

62 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Harun Kolçak, son yolculuğuna uğurlandı. Kolçak’ın cenaze törenine bir çok ünlü isim katıldı.

banner279
21 Temmuz 2017 Cuma 15:09

62 yaşında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Harun Kolçak, son yolculuğuna uğurlandı. Kolçak’ın cenaze törenine bir çok ünlü isim katıldı.

Önceki gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 62 yaşındaki sanatçı Harun Kolçak, Teşvikiye Camii’nde düzenlenen cenaze namazı ile son yolcuğuna uğurlandı. Cenaze törenine, Kolçak’ın ailesi, hayranları, iş ve sanat dünyasında çok sayıda ünlü isim katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı cenaze töreninde sevenleri Kolçak için dualar etti. Sanatçının ailesini ise yakınları teselli etti. Kolçak için kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinden helallik alındı.

Cenaze törenine katılan Mustafa Ceceli, “Başımız sağ olsun. 2006 yılında ilk stüdyo çalışmalarını yapmıştık. Müzisyen albümüydü o zaman. Tanışmamız 11 sene öncesine dayanıyor. Daha birkaç ay öncesinde telefonda konuştuk. Hepimize aslında öncü bir müzisyendi. Müzisyen olup işin mutfağından gelip daha sonra şarkı söylemeye başlayan yanlış hatırlamıyorsam ilk kişiydi. Hayata bakışı çok pozitifti. İnsanları çok seviyordu, yaşamayı seviyordu. İnancı, felsefesi, yaşama bakış açısı. Çokça sohbet ederdik. Her şeyin bir vadesi var hepimizin olduğu gibi. Vade dolsa ne söylesek kifayetsiz olacak” dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da, “Harun Kolçak, Allah rahmet eylesin. 30 sene önce tanıdığım bir kişilik. Çocukluğumdan beri bildiğim bir insandı. Cihangir’de oturuyordu. Son 10 yılda çok iyi dostluğumuz oldu. İnançlı bir kişilikti. İyi bir dostluğumuz vardı, iyi bir insandı. Allah günahlarını af etsin, mekanı cennet olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Harun Kolçak’ın naaşı Bursa Gemlik’te annesinin yanında defnedilecek.

(Serdal Altıntepe - İsmail Coşkun/İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287