Manisa Büyükşehir’den Kırkağaç’ta asfalt çalışması

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kırkağaç Çiftlik Mahallesi yolunda bakım, onarım ve genişletme çalışması yapımı devam ediyor.Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kırkağaç ilçesi Çiftlik Mahallesi’nde...

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 15:45
Manisa Büyükşehir’den Kırkağaç’ta asfalt çalışması
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Kırkağaç Çiftlik Mahallesi yolunda bakım, onarım ve genişletme çalışması yapımı devam ediyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kırkağaç ilçesi Çiftlik Mahallesi’nde asfalt çalışması sürüyor. Çiftlik Mahallesi’nin 11 kilometrelik yolunda bakım, onarım ve genişletme çalışması devam ediyor. Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, çalışmaların devam ettiği yola giderek incelemelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün işaret ettiği 2 bin 500 kilometrelik asfalt hedefine ulaşacaklarını ifade eden Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde ilçelerimize hizmet götürüyoruz. 2016 yılı içerisinde planlamış olduğumuz 68 kilometrelik asfalt programının 58 kilometresini tamamladık. Şu anda da 11 kilometrelik Çiftlik Mahallesi yolunda ekiplerimiz asfalt çalışmasına devam ediyor. Ayrıca Akhisar Şantiyesi’ne bağlı ekiplerimiz de Kırkağaç ilçemizin 170 kilometrelik yol ağında iyileştirme ve yama çalışmalarını kısa sürede tamamlanmayı hedefliyor. 45 günlük asfalt sezonu süresince toplam 1250 kilometre sathi kaplama asfalt çalışması yaptık. Çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir. İnşallah 2 bin 500 kilometrelik asfalt çalışması hedefini de bu sene sonu itibariyle tutturmuş olacağız. Çalışmalarımızın tüm Manisa’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287