Zuvka Batur düzenlenen programla anıldı

Doğu Türkistan’ın milli bağımsızlık mücadelesi önderlerinden Zuvka Batur doğumunun 150’inci yılında düzenlenen programla anıldı. İzmir Kemalpaşa Kazak Vadisi Kımız Çiftliğinde düzenlenen anma programına, Manisa Büyükşehir Belediyesi...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 19:27
Zuvka Batur düzenlenen programla anıldı
Doğu Türkistan’ın milli bağımsızlık mücadelesi önderlerinden Zuvka Batur doğumunun 150’inci yılında düzenlenen programla anıldı. İzmir Kemalpaşa Kazak Vadisi Kımız Çiftliğinde düzenlenen anma programına, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz da katıldı.
Doğu Türkistan’ın Altay Bölgesi’nde Çinliler tarafından şehit edilen ve Doğu Türkistan’ın milli bağımsızlık mücadelesi önderlerinden Zuvka Batur doğumunun 150’inci yılında düzenlenen programla anıldı. İzmir Kemalpaşa Kazak Vadisi Kımız Çiftliğinde düzenlenen programa Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapıldığı programda Zuvka Batur’un hayatı hakkında da bilgi verildi. Daha sonra programın düzenlenmesine katkı sağlayan ve katılım gösteren protokol üyelerine plaket takdim edildi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına plaketi alan Başkan Danışmanı Yaşar Coşkun, programın düzenlenmesinde emek verenlere teşekkür etti. Anma programı daha sonra çeşitli etkinliklerle devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287