Mardin'de tam 500 kilo patlayıcı imha edildi

Mardin’de terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda ele geçirilen 500 kilogram patlayıcı kontrollü bir şekilde imha edildi.

banner279
12 Mayıs 2017 Cuma 12:40

Mardin’de terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda ele geçirilen 500 kilogram patlayıcı kontrollü bir şekilde imha edildi.

Edinilen bilgilere göre, Mardin Emniyet Müdürlüğünce, Elmabahçe Mahallesi Ulucanlar mezrası kırsalına teröristlere ait silah ve patlayıcı gizlendiği bilgisi üzerine operasyon düzenlendi. Emniyet Müdürü Hasan Onar koordinesinde düzenlenen operasyonda, 500 kilogram mazot ile güçlendirilen el yapımı patlayıcı, uzun namlulu silah, 2 el bombası, 10 sırt çantası, 900 litre mazot ve 10 kilogram çivi ele geçirildi. Ele geçirilen patlayıcı kontrollü bir şekilde imha edildi.

HABER24

Son Güncelleme: 12.05.2017 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287