Marmaris'te motosiklet kazası:3 yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 3 kişinin bindiği bir motosikletin aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak bahçe duvarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kaza, İçmeler Mahallesi Gölmar tesisleri önünde...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 14:33

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 3 kişinin bindiği bir motosikletin aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak bahçe duvarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.


Kaza, İçmeler Mahallesi Gölmar tesisleri önünde meydana geldi. İddiaya göre, O.S., T.M.A. ve K.C.E. isimli 3 arkadaş aynı motosiklete binerek sürüş eğitimi yapılan alana gitti. Pistte motosikletlerle eğitim yapan sürücüleri gören 3 kafadar şov yapmak için motosikleti hızla piste sürdü. Bu sırada kontrolü kaybeden sürücü yol kenarındaki bir evin bahçesine çarptı. Çarpmanın hızıyla motosikletten düşen O.S., T.M.A. ve K.C.E. yaralandı. Kazayı gören diğer sürücüler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaralılar ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Öte yandan, kaza anları sürüş eğitimi yapan bir motosiklet sürücüsünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Son Güncelleme: 29.11.2016 15:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287