Ortaca Belediyespor transferde hız kesmiyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Ortaca Belediyespor, 3 futbolcu ile daha sözleşme imzaladı.Ortaca, Utaş Uşakspor’dan tecrübeli Orta Saha oyuncusu Ruhi Tırak ve Kıbrıs Mormenekşespor’dan forvet Tuğhan Can Kölemenoğlu ile sözleşme...

banner279
22 Temmuz 2016 Cuma 22:27
Ortaca Belediyespor transferde hız kesmiyor
Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Ortaca Belediyespor, 3 futbolcu ile daha sözleşme imzaladı.
Ortaca, Utaş Uşakspor’dan tecrübeli Orta Saha oyuncusu Ruhi Tırak ve Kıbrıs Mormenekşespor’dan forvet Tuğhan Can Kölemenoğlu ile sözleşme imzaladı.
Geçtiğimiz sezon Ortaca Belediyespor’un da yer aldığı 10. gurupta Utaş Uşak forması ile mücadele eden yetenekli sol ayak, orta sahadaki etkin futbolu ile dikkat çekti. Genç forvet Kölemenoğlu’nun ise takımın hücum günü artması bekleniyor.
Öte yandan, sezon başında Aydınspor ile anlaşan sol bek Sercan Sakarsu, yeni sezonda da Ortaca Belediyespor için mücadele edecek.
Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurduklarına dikkat çeken Ortaca Belediyespor Başkan Yardımcısı Aziz Abay, transfer çalışmalarında sona geldiklerini ve yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287