Kapadokya’da kartpostallık kar manzaraları

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da peribacalarının beyaza bürünmesi sonrasında kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.Dün akşam saatlerinden itibaren Nevşehir’de etkili olan kar yağışı sonrasında peribacaları...

banner279
02 Aralık 2016 Cuma 14:55
Kapadokya’da kartpostallık kar manzaraları

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Kapadokya’da peribacalarının beyaza bürünmesi sonrasında kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
Dün akşam saatlerinden itibaren Nevşehir’de etkili olan kar yağışı sonrasında peribacaları beyaza büründü. Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme ve Uçhisar beldelerinde bulunan peribacaları kar yağışının ardından adeta tablo gibi görüntüler oluşturdu. Bölgeyi ziyarete gelen Çinli turistler ise peribacalarının muhteşem görüntüsü karşısında bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

Son Güncelleme: 02.12.2016 15:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287