Bakan Çavuşoğlu, Suriyeli Koordinatörle görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Suriye Muhalefeti Müzakere Yüksek Kurulu Koordinatörü Dr. Riyad Hicab ile bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye Muhalefeti Müzakere Yüksek Kurulu Koordinatörü Dr. Riyad Hicab’ı...

banner279
30 Kasım 2016 Çarşamba 18:17
Bakan Çavuşoğlu, Suriyeli Koordinatörle görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Suriye Muhalefeti Müzakere Yüksek Kurulu Koordinatörü Dr. Riyad Hicab ile bir araya geldi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suriye Muhalefeti Müzakere Yüksek Kurulu Koordinatörü Dr. Riyad Hicab’ı kabul etti. Dışişleri kaynaklarından kabule ilişkin alınan bilgide, görüşmede Halep başta olmak üzere Suriye’deki gelişmelerin ele alındığı belirtildi. Ayrıca, çatışmaların bir an önce durdurulması, şehre insani yardım ulaştırılması ve Suriye ihtilafına siyasi bir çözüm bulunması amacıyla yürütülen çabalar hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.
 

Son Güncelleme: 30.11.2016 19:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287