Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş’ta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Kahramanmaraş’taki Abdülhamid Han Camii’nde kıldı.

banner279
17 Şubat 2017 Cuma 16:12
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş’ta

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Kahramanmaraş’taki Abdülhamid Han Camii’nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Kahramanmaraş Havaalanı’nda Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, MHP İl Başkanı Süleyman Öner, CHP İl Başkanı Esat Şengül karşıladı.

Erdoğan, cuma namazını kılmak için geldiği Abdülhamid Han Camii’nde sevgi gösterileriyle karşılandı. Namaz çıkışı kendisini bekleyen imam hatip öğrencilerine seslenen Erdoğan, "İmam hatip nesli olarak sizleri karşımda görmek, bir imam hatipli olarak beni de çok çok mutlu ediyor" dedi.

İmam hatiplilere yıllarca zulmedildiğini, üniversitelerin kapısından geri çevrildiğini ifade eden Erdoğan, "Ama şimdi inşallah böyle bir engel yok. Hepinizi en güzel üniversitelerde görmek istiyorum. Orada başarı destanları yazmanızı istiyorum" şeklinde konuştu.

Camiden ayrıldığı sırada annesiyle yanına gelen 5 yaşındaki Ahmet İribiş adlı çocuğu seven Erdoğan, vatandaşlarla da fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, evinin balkonuna astığı, "Çayımız hazır ede, gel sen de çaya da ’evet’ de" yazılı pankart asan Elif Sarıgül isimli vatandaşın davetini de kırmadı.

Sarıgül’ün evinde çay içen Erdoğan, halka hitap etmek üzere Müftülük Meydanı’na hareket etti.

Son Güncelleme: 17.02.2017 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287