Görev yeri değişiyor

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği görevini yürüten John Bass’ın görev yeri değişiyor.

banner279
21 Temmuz 2017 Cuma 15:14
Görev yeri değişiyor

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği görevini yürüten John Bass’ın görev yeri değişiyor.

Edinilen bilgiye göre; 2014 yılından bu yana ABD’nin Ankara Büyükelçiliği görevini yürüten John Bass, ABD Başkanı Donald Trump tarafından Afganistan’ın Kabil Büyükelçiliğine aday gösterildi. Diplomatlık kariyerine 1988 yılında başlayan Büyükelçi John Bass’ın, Afganistan’daki görevine başlayabilmesi için ABD Senatosundan onay alması gerekiyor. Senato tarafından atanmasının onaylanması halinde Afganistan’daki görevine başlayacak olan Büyükelçi Bass’ın yerine ise henüz kimin atanacağı belli değil.

ABD Senatosu tarafından 17 Eylül 2014 tarihinde ABD’nin Ankara Büyükelçisi olarak atanması onaylanan John Bass, 8 Ekim 2014 tarihinden bu yana ABD’nin Ankara Büyükelçisi olarak görevini yürütüyor.

(İlker Turak / İHA)

Son Güncelleme: 21.07.2017 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287