İşte 14 ilin belediye başkan adayı

Sıcak Gelişme... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 14 ilin daha Belediye Başkan adayını kamuoyuna açıkladı.

banner279
06 Aralık 2018 Perşembe 13:13
İşte 14 ilin belediye başkan adayı

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Ankara’da İl Başkanları Toplantısı’nda açıklamalarda bulunuyor.

Venezuela’ya gerçekleştirdiği ziyaret ilişkin konuşan Tayyip Erdoğan, içine kapanık bir ülke olmadıklarını, Dünya’ya açık bir ülke olduklarını, Tıpkı Afrika’da olduğu gibi Latin Amerika Bölgesi’nde de Türkiye’nin gelecekteki en önemli siyasi, ticari ve kültürel ortakları arasına gireceğini ifade etti.

KILIÇDAROĞLU'NA SERT ALMANYA ELEŞTİRİSİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'ya gerçekleştirdiği ziyareti eleştiren Erdoğan, ne zaman bir seçim olsa ana muhalefetin başındaki zatın yani Kılıçdaroğlu'nun Almanya'ya gidip bir takım kişilerle, basına kapalı şekilde görüştüğünü ifade etti. Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da tüm siyasi hayatlarını Türkiye düşmanlığına adamış isimlerle görüştüğünü ve görüşülen kişilerin PKK'yı terör listesinden çıkarmak için mücadele ile anıldıklarını kaydetti.

'Hükmeden değil, hizmet eden, hakim değil hizmetkar olacağız' diyen Tayyip Erdoğan, milletin 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ve ittifak kurduğu partilere bir kez daha dersini vereceğini belirtti.

AFİŞ VE BAYRAKLAR ASILMAYACAK

Erdoğan, çevreye ve insan saygılı bir seçim kampanyası yürütme kararı aldıklarını, gürültü-görüntü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini terk ettiklerini ve seçim büroları, parti binaları dışında hiçbir yere bayrak ile afiş asmayacaklarını ifade etti. Erdoğan, diğer partilerinde Ak Parti'yi takip edeceğine inandığını söyledi.

İŞTE ADAY LİSTESİ:

AĞRI - Savcı Sayan (İşadamı)

AKSARAY - Evren Dinçer

BİLECİK - Nihat Can

ERZİNCAN - Cemalettin Başsoy (Mevcut Başkan)

EDİRNE - KORAY UYMAZ

IĞDIR - ADİL AŞIRIM

ISPARTA - ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN

KARS - ENSAR ERDOĞDU

KIRŞEHİR - YAŞAR BAHÇECİ

KÜTAHYA - AHMET SAMİ KUTLU

SİİRT - ALİ İLBAŞ

TUNCELİ - GÖKHAN ARSLAN

VAN - NECDET TAKVA

ZONGULDAK - ÖMER SELİM ALAN

Böylece Tayyip Erdoğan, toplam 74 büyükşehir veya il adaylarını kamuoyuna tanıtmış oldu. Tayyip Erdoğan kalan 7 büyükşehir il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklamayı sürdüreceklerini ifade etti.

Erdoğan Cumhur İttifakı’na kimsenin gölge düşürmemesi gerektiğini, teşkilattan rica etti ve Genel Merkez’in kararına uyulması gerektiğini belirtti. Erdoğan Cumhur İttifakı’nı lekelemeyecek şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini de kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287