“Bizim için tecrübe oldu"

Östersunds FK Teknik Direktörü Graham Potter, Galatasaray’ı elenmelerinin profesyonel kariyerinde elde ettiği önemli başarılardan biri olduğunu belirterek, “Küçük bir kulübüz. Bizim için tecrübe oldu” dedi. 

banner279
20 Temmuz 2017 Perşembe 23:58
“Bizim için tecrübe oldu"

Östersunds FK Teknik Direktörü Graham Potter, Galatasaray’ı elenmelerinin profesyonel kariyerinde elde ettiği önemli başarılardan biri olduğunu belirterek, “Küçük bir kulübüz. Bizim için tecrübe oldu” dedi. 

Östersunds FK, UEFA Avrupa Ligi ikinci tur ön eleme maçında deplasmanda karşılaştığı Galatasaray ile 1-1 berabere kaldı ve bir üst tura çıktı. Karşılaşmanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Direktörü Graham Potter, “Profesyonel kariyerimde elde ettiğim en önemli başarılarından biri. Muhteşem bir oyundu. Taraftarın baskısı çoktu ama iyi oynadık. Çok fazla atak yapılmasına rağmen iyi savunmayla oyunu stabil tutmayı başardık. Çok fazla atak olsa da iyi bir defans oyunu tuttuk. Atmosfer çok iyiydi. Çok iyi fırsatlar yakaladık. Durumu kendimize çevirmeyi başardık” şeklinde konuştu.

POTTER: “BİZİM İÇİN TECRÜBE OLDU”

Türk Telekom Stadyumu’na girmeden önce bunun kendileri için çok büyük bir şey olduğunu söylediğini ifade eden Potter, “Küçük bir kulübüz. Bizim için tecrübe oldu. Sonuç olarak bizim için önemli olan iyi oynamaktı. Turu geçmek istiyorduk ve başardık” diye konuştu.

GODDOS: “ÇOK MUTLUYUM”

İsveç ekibinin oyuncularından Saman Goddos ise, “Şu an duygularımı ifade edemiyorum. Çok mutluyum. İlk maç gibi olmadı. Biz hücum etmiştik. Bu maçta çok iyi defans yaptı. Topu tuttuğumuz zaman oynamaya çalıştık. Zemin kötü olduğu için topu kontrol etmekte zorluk çektik” dedi.

Penaltı pozisyonu ilgili olarak ise Goddos, “Kaleciyi geçtim. Bana çelme taktı. Bu penaltıydı. Bu maçı çok büyük bir gururla oynadık. Küçük bir kulübüz. Hiç alışık değildik böyle maçlara. Çok güzel bir maçtı” ifadelerini kullandı.

(Oğuzhan Ort - Uygar Aydın /İHA)

Son Güncelleme: 21.07.2017 00:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287