Fenerbahçe ve Galatasaray’dan Kweuke’ye başsağlığı

Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, sevgilisi trafik kazası geçiren ve anne karnındaki ikiz bebeklerini kaybeden Çaykur Rizesporlu Kweuke için başsağlığı mesajı yayımladı.Sarı-lacivertli kulüpten yapılan taziye mesajında, "Çaykur Rizespor’un...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 13:14
Fenerbahçe ve Galatasaray’dan Kweuke’ye başsağlığı

Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, sevgilisi trafik kazası geçiren ve anne karnındaki ikiz bebeklerini kaybeden Çaykur Rizesporlu Kweuke için başsağlığı mesajı yayımladı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan taziye mesajında, "Çaykur Rizespor’un oyuncularından Leonard Kweuke’nin hamile olan eşinin, ABD’de geçirdiği trafik kazası sonucu anne karnındaki ikiz bebeklerini kaybettiğini, derin bir üzüntüyle öğrendik.
Başta futbolcu Kweuke ve değerli ailesi olmak üzere Çaykur Rizespor camiasına başsağlığı diliyor, Bayan Kweuke’nin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray Kulübü’nden yapılan taziye mesajı ise şöyle:"Rizespor’un profesyonel futbolcusu Leonard Kweuke’nin eşinin geçirdiği talihsiz kazayı üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.Kweuke ailesine geçmiş olsun der; Kamerunlu futbolcunun tedavisi devam eden eşinin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını dileriz."
 

Son Güncelleme: 29.11.2016 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287