Fenerbahçe’de Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında kendi evinde Başkent temsilcisi Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.Can Bartu Tesislerinde Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetimindeki antrenmanda, dün akşam...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 16:47
Fenerbahçe’de Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında kendi evinde Başkent temsilcisi Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Can Bartu Tesislerinde Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetimindeki antrenmanda, dün akşam oynanan Çaykur Rizespor maçında ilk 11’de oynayan futbolcular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer futbolcular ise üst sahada koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladıkları antrenmanı, dar alanda yaptıkları çift kale maçlarla tamamladı.
Fenerbahçe, kupa maçının hazırlıklarını, yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
 

Son Güncelleme: 28.11.2016 22:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287