Fırat Aydınus Beşiktaş’a yaramıyor

Beşiktaş, Fırat Aydınus’un yönettiği son 9 maçta sadece 1 kez galip gelebildi.

banner279
07 Ağustos 2017 Pazartesi 11:22
Fırat Aydınus Beşiktaş’a yaramıyor

Beşiktaş, Fırat Aydınus’un yönettiği son 9 maçta sadece 1 kez galip gelebildi.

Dün akşam oynanan Turkcell Süper Kupa maçında Beşiktaş, Atiker Konyaspor’a 2-1 mağlup olarak sezonu kupayla açma şansını kaybetti. Karşılaşmanın hakemliğini yapan Fırat Aydınus ise siyah-beyazlı takımın adeta korkulu rüyası olmuş gibi gözüküyor. 43 yaşındaki hakem, kariyeri boyunca Beşiktaş’ın 32 maçını yönetti. Bu mücadelelerde siyah-beyazlılar, 13 galibiyet, 11 mağlubiyet ve 8 beraberlik aldı. Aydınus, bu karşılaşmalarda Beşiktaşlı futbolculara 73 sarı, 5 kırmızı kart gösterdi.

SON GALİBİYET ORDUSPOR’A KARŞI

Beşiktaş, Fırat Aydınus’un yönettiği maçlardaki son galibiyetini 2012-2013 sezonunda Orduspor’a karşı aldı. Siyah-beyazlı takım, bu karşılaşma haricinde geride kalan 8 mücadelede ise 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti.

Kara Kartal, tecrübeli hakemin yönettiği son 5 maçta ise 2 beraberlik, 3 mağlubiyet ile sahadan ayrıldı. Bu maçlar şu şekilde:

Beşiktaş: 1 - Atiker Konyaspor: 2

Beşiktaş: 1 - Fenerbahçe: 1

Gençlerbirliği: 1 - Beşiktaş: 1

Fenerbahçe: 1 - Beşiktaş: 0

Beşiktaş: 0 - Galatasaray: 3 (Hükmen)

(Uygar Aydın / İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287