Galatasaray gruptan lider çıkmayı garantiledi

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası C Grubu dördüncü maçında Galatasaray, deplasmanda Letonya’nın TTT Riga takımını 83-60 yendi ve gruptan lider çıkmayı garantiledi. Karşılaşmaya istediği gibi başlayan Galatasaray, ilk periyodu 21-14 üstün...

banner279
01 Aralık 2016 Perşembe 22:08
Galatasaray gruptan lider çıkmayı garantiledi
FIBA Kadınlar Avrupa Kupası C Grubu dördüncü maçında Galatasaray, deplasmanda Letonya’nın TTT Riga takımını 83-60 yendi ve gruptan lider çıkmayı garantiledi.
Karşılaşmaya istediği gibi başlayan Galatasaray, ilk periyodu 21-14 üstün tamamladı. İkinci çeyrekte farkı daha da açan İstanbul ekibi, soyunma odasına 43-24 önde gitti. Mücadelenin ikinci yarısında da istediği oyunu ortaya koyan ve son çeyreğe 61-46 üstün giren Galatasaray, maçtan 83-60 galip ayrıldı ve üst tura lider olarak çıktı.
Bu sonuçla sarı-kırmızılılar, grupta 4’te 4 yaparken, TTT Riga ikinci yenilgisini yaşadı.
Müsabakanın en skorer ismi, 26 sayıyla Galatasaray’dan Moriah Jefferson olurken, TTT Riga’da Aishas Sutherland 18 sayı üretti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287