"Her iki takım da iyi bir rekabet ortaya koydu"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maça ilişkin, "“Her iki takım da maçı kazanmak istedi. Bu da iyi bir rekabet ortaya koydu” dedi. Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay,...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 23:39
"Her iki takım da iyi bir rekabet ortaya koydu"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maça ilişkin, "“Her iki takım da maçı kazanmak istedi. Bu da iyi bir rekabet ortaya koydu” dedi.
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Konyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı değerlendirmede, Avrupa’daki yenilgiden sonra toparlanmaları gerektiğini belirterek, "Ama sonuçta kompak oynayan çok fazla koşu yapan, mücadele gücü yüksek bir takımla deplasmanda oynayacaktık. Çok kolay olmayacaktı. Maçtan önce de söylediğim gibi ülkeye bir futbol seyrettirebilir miyiz düşüncesi bizde oluştu. Oyuncularımızla konuştuk. Bence müsabaka güzel seyredilebilen bir müsabaka oldu. Her iki takım oyuncularını kutlamam gerek. Belki yüksek düzeyde görsel bir kalite görmeyebilirsiniz ama terlerini sonuna kadar akıtmış olmaları saygıyı her iki takım oyuncuları da hak etti bu akşam. İlk yarı ele geçirdiğimiz bazı pozisyonlarda vardı son vuruşlar final pasları nedeniyle oluşmadı. İkinci yarı Konyaspor daha istekliydi. Psikolojik olarak bizden biraz daha üstünlük kurdu. Bunun da 88. dakikada semeresini gördüler. Her iki takım da maçı kazanmak istedi. Bu da iyi bir rekabet ortaya çıkardı. Avrupa maçından sonra oyuncularımın bu kadar yüksek seviyede bir koşu elde etmiş olmaları bizi son derece sevindirdi. Her iki takımı da tebrik ediyorum" dedi.
Akçay, bir gazetecinin önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili ne düşündüğü sorusuna ise, "Bulunduğumuz nokta itibariyle sonuçlar vermek spekülatif olabilir. Her iki takımın da birbirine üstünlük sağlayacak artıları ve eksileri var. Derbilerin genellikle berabere bitme oranı çok yüksek, ben de öyle düşünüyorum” şeklinde cevap verdi.

KONYASPOR CEPHESİ
Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında sahasında Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, son dakikada gelen golle aldıkları 1 puanın son derece olumlu olduğunu söyledi.
Osmanlıspor maçının kendileri adına ilk yarının bitmesine 5 hafta kala geçiş maçı olarak gördüklerini belirten Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Kasımpaşa ve Gaziantep karşısında aldıkları galibiyetiyle yavaş yavaş ritm yakalamaya başladıklarını ifade etti. Kocaman, “Kendi sahamızda oynamanın verdiği avantajla galibiyeti çok arzuluyorduk. Bunu yapabilseydik kalan 4 maçla beraber ligin ilk yarısını 4’üncülük ile 5’incilik arasında bitirmek ihtimalimiz görünüyordu. Son dakika gelen golle aldığımız 1 puanın son derece olumlu olduğunu düşünüyorum. Puan beklentim 24 puan. 1 puan eksi, 1-2 puan fazla olabilir. Şu anda 1-2 puan aşağıda olduğumuzu söyleyebilirim. Oralarda devam ediyoruz. Çok kırıklık yok beklentilerimde. İkinci yarı bu takımın bu iradeyle 4 ile 6’ıncı arasında bir yer bulabileceğimizi bekliyorum” diye konuştu.
Basın mensuplarının Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili sorusu üzerine ise Kocaman, “Uzun bir süre var. Bir şey söylemek kolay değil ancak son haftalara bakıldığı zaman Fenerbahçe’nin rakibini yenerek yakalama şansı doğdu. Bu da önemli ve çok güçlü bir motivasyon kaynağı olarak görünüyor” şeklinde yanıt verdi.
(İHA)

Son Güncelleme: 29.11.2016 08:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287