Kayserispor’un hedefinde Beşiktaşlı oyuncular var

Kayserispor Genel Menajeri Ali Reşat Çağan, "Beşiktaş’ın kadrosunda düşünmediği oyuncularla görüşüyoruz ve görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

banner279
08 Ocak 2017 Pazar 10:38
Kayserispor’un hedefinde Beşiktaşlı oyuncular var

Kayserispor Genel Menajeri Ali Reşat Çağan, "Beşiktaş’ın kadrosunda düşünmediği oyuncularla görüşüyoruz ve görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Antalya Belek’te kamp hazırlıklarını sürdüren Kayserispor’da Genel Menajer Ali Reşat Çağan, İHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Ali Reşat Çağan, "Şanssız bir ilk yarı geçirdi Kayserispor. Biz de yeni başladık, Sergen hoca da yeni başladı. Bundan sonra çok daha iyi olacak diye düşünüyoruz. Ama biz her zaman iddialıyız. Sergen hoca da çok iddialı bir insan ve iyi bir teknik direktör. Birkaç takviye ile bu takım hak ettiği yere gelecektir" diye konuştu. Transfer konusunda Sergen Yalçın’ın özellikle üzerinde durduğu bölgenin neresi olduğuyla alakalı sorulan soruya Çağan, "Bölgeleri şu anda transferler gerçekleşmediği için söyleyemem. Kesinlikle 3 ya da 4 nokta transfer yapılacak takıma" ifadelerini kullandı.

"SEYİRCİMİZLE BARIŞIP DEVAM EDECEĞİZ"

Kayseri’de taraftarın takımlarına olan desteklerinin az olmasıyla alakalı da konuşan Ali Reşat Çağan, "Kayseri Erciyesspor’da da çalışırken biz gayet ciddi bir taraftar grubuna sahiptik. Kayserililer’in takımlarına sahip çıkacağını düşünüyorum. İlk maç içeride Beşiktaş ile kupa maçı ve sonrasında Fenerbahçe ile lig maçı var. O maçlarda seyircimizle barışıp devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu.

FİKRET ORMAN’IN TRANSFER SÖZÜ

Beşiktaşlı futbolcu Kerim Frei’ı Sergen Yalçın’ın Kayserispor’a transfer etmek istediğiyle alakalı çıkan haberler hakkında da konuşan Ali Reşat Çağan, "2012’de ben zaten Beşiktaş’ın sportif direktörüydüm. Ben başkan Fikret Orman ile konuştum. Ben ve Sergen için; ‘siz bizim namusumuzsunuz, sizin için ne gerekiyorsa yaparız’ dedi. Fikret Orman’a da teşekkür ederiz ayrıca. Tabii ki Beşiktaş’ın kadrosunda düşünmediği futbolcularla görüşüyoruz ve görüşmelerimiz devam ediyor" ifadelerini kulandı.

Son Güncelleme: 08.01.2017 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287