Şampiyonluk şanslarını değerlendirdi

Medipol Başakşehir’in başarılı futbolcusu Ferhat Öztorun, şampiyonluk şanslarına ilişkin, "Konuşmak için daha çok erken ancak çok güzel bir konumdayız. Bunu korumak istiyoruz. Lig sonunda göreceğiz" dedi.

banner279
09 Ocak 2017 Pazartesi 13:20
Şampiyonluk şanslarını değerlendirdi

Medipol Başakşehir’in başarılı futbolcusu Ferhat Öztorun, şampiyonluk şanslarına ilişkin, "Konuşmak için daha çok erken ancak çok güzel bir konumdayız. Bunu korumak istiyoruz. Lig sonunda göreceğiz" dedi.

Antalya Belek’te ikinci yarı öncesi kamp hazırlıklarını sürdüren lider Medipol Başakşehir’de başarılı futbolcu Ferhat Öztorun, İHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Çok güzel bir ilk yarı geçirdiklerini ifade eden Öztorun, "Kampa başladık ve burada çalışmalarımız çok güzel bir şekilde devam ediyor. Bulunduğumuz konumu korumak istiyoruz. Ligin ikinci yarısı daha zor olacak ve bunun bilincindeyiz. Daha çok çalışmamız gerektiğini düşünüyoruz ve inşallah güzel bir başlangıç yapıp arkasını da getiririz" diye konuştu.

"SİSTEM ÇOK GÜZEL İŞLİYOR"

Deneyimli defans oyuncusu, Medipol Başakşehir’in şampiyon olacağını takıma transfer olurken hayal edip etmediğinin sorulması üzerine şunları söyledi: "Buraya gelirken Abdullah Hoca ile konuşmuştuk. Sistemi olan ve yeni kurulan bir takımdı. Bütün sistem şu ana kadar çok güzel işliyor. Konuşmak için daha çok erken ancak şu an çok güzel bir konumdayız. Bunu korumak istiyoruz. Lig sonunda göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK TAKIMLARLA OYNAMAK DAHA ZORLU"

Ligin ilk devresinde 3 büyüklerden alınan 7 puanın sorulması üzerine Ferhat, "Biz aslında maçlara tek tek bakıyoruz. Aslında bir maç kazandığınız zaman 3 puan veriyorlar, rakip fark etmiyor. Tabii ki büyük takımlarla oynamak daha zorlu. O maçlarda galip gelmek daha keyifli ama sonuçta her maç 3 puan. Biz burada toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız diye düşünüyorum" dedi. Takımdaki rekabet durumu hakkında da bilgi veren Ferhat Öztorun, "Benim bölgemde 3 oyuncu var. Her bölgede de oynayacak oyuncular var. Seçime göre değişiyor bu isimler. Başarının temellerinden biri de budur. Çünkü burada herkes iyi olmak için, forma almak için çalışıyor. Bu mücadele de takıma katkı sağlıyor diye düşünüyorum" açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 09.01.2017 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287