Sow o anı anlattı

Moussa Sow, Çaykur Rizespor’a attığı röveşata gole ilişkin, "Mehmet Topal beni gördü, ben de bir işaret yapıp top istedim. Denedim ve oldu. Mutluyum golü rövaşata ile attığım için" dedi.Attığı 3 golle yıldızlaşan Moussa Sow, 5-1...

banner279
27 Kasım 2016 Pazar 22:28
Sow o anı anlattı

Moussa Sow, Çaykur Rizespor’a attığı röveşata gole ilişkin, "Mehmet Topal beni gördü, ben de bir işaret yapıp top istedim. Denedim ve oldu. Mutluyum golü rövaşata ile attığım için" dedi.
Attığı 3 golle yıldızlaşan Moussa Sow, 5-1 kazanılan Çaykur Rizespor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Sow, "Benim için güzel bir akşam oldu. Fenerbahçe için de öyle. Attığım goller zincir gibi değerlendirebiliriz. Attığım golden dolayı mutluyum. Golcüler gol atmak ister. Ben de gol atmak istiyordum ve attım. Fenerbahçe kulübüne teşekkür etmek istiyorum. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum bana her zaman destek oldular.

"DENEDİM VE OLDU"
Ligden düşmüş bir takıma karşı Elazığspor’a karşı hattrick yapmıştım. Bu 2. oldu. Mehmet Topal beni gördü, ben de bir işaret yapıp top istedim. Denedim ve oldu. Mutluyum golü rövaşata ile attığım için” ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 27.11.2016 22:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287