Evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde evlerinin yandığı gören anne ve çocukları gözyaşlarına boğuldu.

banner279
07 Temmuz 2017 Cuma 18:53

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde evlerinin yandığı gören anne ve çocukları gözyaşlarına boğuldu.

Yangın, 14.30 sıralarında Kayalık Mahallesi Şehit Cengiz Otyakmaz Caddesi’nde bulunan Ahmet Karaca’ya (85) ait bir katlı ahşap evin bahçesinde yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın bahçeden Raşit Yavaş’ın kiracı olarak oturduğu ev ile Cevat Şimşek’e ait evin çatısına ve odunluğuna sıçradı. Yükselen alevleri fark eden Ahmet Karaca, ahşap evde oturan kiracısı Raşit Yavaş’a seslendi. Daha sonra Yavaş itfaiye ekipleri ile polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri alevlerin yükseldiği mahalle sakinlerini evlerinden tahliye etti. Evinin yandığını gören, Raşit Yavaş’ın eşi fenalık geçirdi. Olay yerine 112 Acil Servis Sağlık ekipleri çağrıldı. İlk müdahalenin ardından fenalaşan eş Reşadiye Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Evinin yandığını gören Yavaş’ın çocukları ise gözyaşlarına boğuldu. Çocukları Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç sakinleştirdi.

Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler bahçedeki kuru odunların ve ağaçların yanmasına da neden oldu. Çıkan yangında can kaybı olmazken evde hasar meydana geldi. Alevler çevredeki evlere sıçramadan yaklaşık 1 saatte söndürülürken, yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.

(Hasan Ay /İHA)

Son Güncelleme: 07.07.2017 22:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287