Tokat’ta tartıştığı şahsı tabancayla vurdu

Tokat’ta alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada aracında silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti.

banner279
29 Haziran 2017 Perşembe 23:59
Tokat’ta  tartıştığı şahsı tabancayla vurdu

Tokat’ta alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada aracında silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Akyamaç köyünde Murat E. (46) ile Cesur Yılar (34) arasında alacak verecek yüzünden tartışma yaşandı. Yol kenarında yaşanan tartışmada otomobilinden inen Murat E. kamyonette şoför mahallinde bulunan Cesur Yılar’a tabancayla ateş açtı. Başından ağır yaralanan şahıs kaldırıldığı Tokat Devlet Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Otomobiliyle olay yerinden kaçan Murat E. yaklaşık bir saat sonra avukatı ile jandarmaya teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Nurhan İçmez/İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287