Aydın Web Yazılım ile Uzlaşıldı

Geçtiğimiz aylarda vasita.com.tr yazılımcı firma aydın web yazılım ile anlaşmazlık içine düşmüş teknik destek yüzünden aralarında sorun çıkmıştı.

banner279
31 Mayıs 2017 Çarşamba 14:52
Aydın Web Yazılım ile Uzlaşıldı

Aydın web yazılım hafta sonları teknik destek vermediği için vasita.com.tr 'de oluşan problemi gidermemiş vasita.com.tr kapalı kalmış , daha sonra iki firmanın yöneticileri arasında münakaşa yaşanması sonucu vasita.com.tr yaptığı yatırımdan vazgeçip medya ayağı olan haber24 te aydın web yazılım ile ilgili haberler yapmaya başlamıştı. 

Aydın web yazılım ile vasita.com.tr uzlaşmaya varmış problemin giderilme sözü alınmıştır. Haber24 ekibi olarak yapılan olumsuz haberler kaldırılmıştır. Kamuoyuna duyrulur.

Gelişen Olay Süresince Aydın Web Yazılım Web Sitesinde Aşağıdaki Yazılara yer vermiştir.

Emlak, Oto, İlan Scripti alt yapı çalışmalarına 2008 Yılında yola çıktık. 2012 Yılında tüm çalışmaları tamamlayarak, Aydın Web Yazılım adı altında resmi olarak tüm Türkiye de satışlarımıza başladık.

2012 Yılından bu güne 1500+ müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Bizlere destek olan tüm müşterilerimize teşekkürü borç biliriz. 2014 Yılı itibari ile firmamız üzerine yapılan gerçekle alakası olmayan yalan, karalama, haberlere son zamanlarda bir yenisi Haber24 CEO su Aldulkadir ŞEKER isimli şahısta katıldı. Aldulkadir ŞEKER bey 15/10/2016 Tarihinde aşağıdaki faturada belirtildiği gibi bizden ilan scripti v6 platin paket satın aldı. 

11/02/2017 tarihine kadar en ufak bir sorunu yokken 11/02/2017 Tarihinde telefonla bizi aradı sitesinde sorun olduğunu bize bildirdi. Teknik ekip inceleme sonrası hatanın firmamız tarafından olmadığını, Çalışmış olduğu sunucu firması kaynaklı olduğu bilgisi kendisine verildiAldulkadir ŞEKER Bey hatanın sunucu firması taraflı olmadığını doğrudan bize yüklemeye çalışmaktadır.

Haber24 adlı yayın Yapmış olduğu sitede firmamıza ve bize resimli, yazılı, sözlü saldırılarda bulunmaktadır. Destek vermediğimizi, Faturanın tarafına gönderilmediğini, sahtekar, dolandırıcı nitelikli yalan, yanlış, Haberlere yer vermektedir. Firmamız 2012 yılından bu tarafa hizmet veriyorsa ve hala ayakta kaldıysa bizleri tercih eden bundan sonrada tercih edecek müşterilerimize borcluyuz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada doğru, dürüst , kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz. 2012 yılında bu güne kadar Firmamıza ve bize destek olan tüm müşterilerimize teşekkür ederiz.

Haberer Hakkında. TEKİRDAĞ/Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığına ve Hakimliğine Suç teşkil eden Haber24 CEO su Abdulkadir ŞEKER hakkında belge, döküman, görselleri sunduk. Gereğinin yapılacağına inanıyoruz. 
Bize sahtekar ve dolandırcı yakıştırmasını yapan Haber24 CEO su Abdulkadir ŞEKER beyin ödemiş olduğu ücret karşılığı fatura görseli aşağıdadır. Haber24 CEO su Abdulkadir ŞEKER beyin cevabını bizim yerimize müşterilerimizin vereceğine inanıyoruz.

Saygılarımızla
Aydın Web Yazılım Yönetimi

Fatura gönderilmediğini iddia eden Haber24 CEO su Abdulkadir ŞEKER bey bizi suçlamaktadır. Suçlu kim olduğu aşağıdaki belge doğrulamaktadır. Adrese gönderilen fatura tarih ve hareket saatleri aşağıdaki gibidir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280