Tunceli’de çatışma: 2 asker yaralandı

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 2 asker yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Çemişgezek ilçesi Aliboğazı mevkiinde devam eden operasyonlarda, bugün güvenlik güçleri, bir grup...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 12:15
Tunceli’de çatışma: 2 asker yaralandı

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 2 asker yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Çemişgezek ilçesi Aliboğazı mevkiinde devam eden operasyonlarda, bugün güvenlik güçleri, bir grup PKK’lı teröristle sıcak temas sağladı. Teröristlerin, güvenlik güçlerinin “teslim ol” çağrılarına ateş açarak karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, 2 asker yaralandı. Yaralılar, Skorsky tipi helikopterlerle Elazığ’a kaldırıldı. Operasyonun sürdüğü bölgede yer yer çatışmaların yaşandığı öğrenildi.Bölgedeki operasyonda 5 terörist öldürülmüş, çok sayıda mühimmat ele geçirilmişti.
 

Son Güncelleme: 28.11.2016 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287