Cevahiroğlu’ndan gençlere talimat, "Demokrasi nöbetlerine devam ediyoruz"

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezinden bütün teşkilatlarına Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu imzalı talimat gönderildi.Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu imzalı talimat yazısında, "Gençlerimiz...

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 20:29
Cevahiroğlu’ndan gençlere talimat, "Demokrasi nöbetlerine devam ediyoruz"
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezinden bütün teşkilatlarına Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu imzalı talimat gönderildi.
Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu imzalı talimat yazısında, "Gençlerimiz bütün Türkiye’de her türlü darbe tehlikelerine karşı 15 Temmuz gecesi sonrası tutmuş olduğumuz demokrasi nöbetlerine devam edilecektir" denildi.
Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu’nun aynı anda video konferans sistemiyle 81 ile gençlere bağlantı yapılarak bir konuşma yapacağı açıklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287