Kayınpederini önce dövdü, ardından bıçakladı

Zonguldak’ta bir kişi, görüşmeye çağırdığı kayınpederini önce sopayla dövüp, ardından da bıçaklayarak yaraladı.

banner279
09 Ağustos 2017 Çarşamba 16:10

Zonguldak’ta bir kişi, görüşmeye çağırdığı kayınpederini önce sopayla dövüp, ardından da bıçaklayarak yaraladı.

Olay, Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali A. (30) hastanede karşılaştığı kayınpederi Şaban B. ile tartıştı. Şaban B. ise yaşadığı tartışma sonrası karakola giderek damadından şikayetçi oldu. Karakol çıkışı görüşmeye çağırdığı kayınpederini babası Ali A. (50) ile birlikte önce sopayla döven Ali A., ardından da kayınpederini bıçaklayarak yaraladı. Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar Ali A. ile Şaban B.’yi ayırırken, olay yerine 112 Acil Sağlık ekibi çağırdılar. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı. Damat Ali A. ile babası Ali A. ise olaydan sonra polis karakoluna giderek teslim oldu.

Hastaneye kaldırılan Şaban B.’nin hayati tehlikesi bulunurken, gözaltına alınan damat Ali A. ile babası Ali A. savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.

Kdz. Ereğli Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan kavga ve bıçaklama olayı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Görüntülerde Ali A. ile babası Ali A.’nın tartıştıktan sonra Şaban B. ile kavgaya tutuştukları ve yanlarında bulunan Şaban B.’nin kızı Yadigar A.’nın kavgayı ayırmaya çalıştığı görülüyor.

(Vedat Kılıç/İHA)

Son Güncelleme: 09.08.2017 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287