'Ateş' suikastında 3 gözaltı

Ülkü Ocakları Genel eski Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da sokak ortasında vurulmasının ardından Ankara Valiliği 3 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

banner279
31 Aralık 2022 Cumartesi 12:41
'Ateş' suikastında 3 gözaltı

Ülkü Ocakları Genel eski Başkanı Sinan Ateş dün Çukurambar'da motosikletli bir kişinin silahlı saldırısında hayatını kaybetti. Başından vurularak öldürülen Ateş'in vefatı sonrasında çok sayıda taziye mesajı yayımlandı. Ankara Valiliğinden de suikasta ilişkin bir açıklama geldi.

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Çankaya ilçemizde meydana gelen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi olayının faillerinin tespit ve yakalanmasına yönelik çalışmalar, olayın olduğu andan itibaren büyük bir titizlikle sürdürülmektedir. Gelişmelerden kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir." ifadelerine yer verildi.

3 KİŞİ GÖZALTINDA

Valilik saldırıyı gerçekleştirdiği düşünülen 1 kişinin ve olayla ilgisi olduğu değerlendirilen 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Valiliğin açıklaması şöyle: "Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti faillerinden olduğu değerlendirilen 1 kişi ve olaya karışan 2 kişi olmak üzere, 3 kişi gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili diğer kişi ve faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettirilmektedir"

Öte yandan Sinan Ateş'in vurulmasının hemen ardından yaşananlar da kameraya yansıdı. Olay yerine gelen ekiplerin, kalbi duran Ateş'i yeniden hayata döndürmek için büyük çaba sarf ettikleri görüldü. Saldırıda omzundan yaralanan Selman Bozkurt'un acı içerisinde sorduğu soru da kameralara yansıdı. Bozkurt'un kanlar içerisinde sağlık çalışanlarına "Yaşıyor mu?" diye sorduğu duyuldu.Sinan Ateş'in cenazesinin bugün memleketi Bursa'da toprağa verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287