Otomobil tankere arkadan çarptı: 1 ölü, 4 yaralı

Yozgat’ta bir otomobil, tankere arkadan çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kaza, Yozgat’ın Yerköy ilçesine bağlı Sarayköy’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan çocukları Hazal Duru Gümüşsu’nun tedavisinden...

banner279
31 Ağustos 2016 Çarşamba 17:44
Otomobil tankere arkadan çarptı: 1 ölü, 4 yaralı

Yozgat’ta bir otomobil, tankere arkadan çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Kaza, Yozgat’ın Yerköy ilçesine bağlı Sarayköy’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara’dan çocukları Hazal Duru Gümüşsu’nun tedavisinden dönen Celalettin Gümüşsu yönetimindeki 66 AC 619 plakalı otomobil, Sarayköy’de çimento taşıyan Bahattin Aslaner (34) idaresindeki 66 AS 718 plakalı tankere arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Celalettin Gümüşsu, yanında bulunan eşi Meliha ve kızları Hazar Duru Gümüşsu ile komşusunun çocukları Beyza ve Büşra Ç. yaralandı. Yaralılar, Bozok Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi ve Yozgat Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralı olan Celalettin Gümüşsu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Son Güncelleme: 31.08.2016 20:59
Anahtar Kelimeler:
OtomobilKazaTankerYozgat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287